Λίγα λόγια για μας:
Εμείς οι Οδηγοί αγαπάμε την περιπέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους τόπους και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα. Πάνω από όλα, μας αρέσει η παρέα και το γεγονός ότι αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις δικές μας ιδέες πραγματικότητα! Αν θες να έρθεις κι εσύ στην Ομάδα και να ζήσεις μια ζωή οδηγική, μέσα στην πρόκληση και την περιπέτεια μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955016035 ή στο guidesirakliou@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Διήμερο 19-20/3/16

Διήμερο "Guides University of Pennsylvania"

19-20/3/16

Ένα μικρό ταξίδι στην Πενσιλβανία, στο Guides University που κλείνει τα 75 χρόνια λειτουργίας του, για να γνωρίσουμε τις τέσσερις παλαιότερες αδελφότητες στον κόσμο, την ΧΦ που είναι η παλαιότερη, η ΚΑ που ιδρύθηκε ένα χρόνο μετά και οι ΣΦ και ΔΦ που ιδρύθηκαν το 1927. Και να ανακαλύψουμε την κρυφή ιστορία που υπάρχει ανάμεσά τους, που είναι η αιτία για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των αδελφοτήτων. Παράλληλα διοργανωνόταν το πρωτάθλημα Glynnefer που φετινός νικητής ήταν η αδελφότητα ΣΦ. Η δύο αυτές μέρες πέρασαν γρήγορα αλλά και εμείς περάσαμε καλά, με πολύ γέλιο και παιχνίδι!

Υ.Γ. Η εξαφάνιση των εμβλημάτων ήταν ο λόγος τις διαμάχης μεταξύ των αδελφοτήτων, αλλά τελικά όλες ήταν υπεύθυνες για την εξαφάνιση.      

...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου