Λίγα λόγια για μας:
Εμείς οι Οδηγοί αγαπάμε την περιπέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους τόπους και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα. Πάνω από όλα, μας αρέσει η παρέα και το γεγονός ότι αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις δικές μας ιδέες πραγματικότητα! Αν θες να έρθεις κι εσύ στην Ομάδα και να ζήσεις μια ζωή οδηγική, μέσα στην πρόκληση και την περιπέτεια μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955016035 ή στο guidesirakliou@gmail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δράση προσφοράς

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε ένας από τους βασικούς άξονες του Οδηγισμού είναι η κοινωνική προσφορά έτσι και εμείς δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από αυτό.
Φέτος μετά από επιθυμία των παιδιών θα φτιάξουμε μπισκότα και τα έσοδα από την πώληση τους θα δοθούν στην οργάνωση ΜΕΤΑδραση της  οποίας στόχος είναι η διαχείριση των μεταναστευτικών ρευμάτων

Στην προσπάθεια μας αυτή ζητήσαμε την βοήθεια των γονιών, του Τοπικού Συμβουλίου καθώς και των Στελεχών μας οι οποίοι θα παρασκευάσουν μπισκότα.
Η δράση προσφοράς πραγματοποιήθηκε στις 05/03 στο κιόσκι που βρίσκετε στον σταθμό του ηλεκτρικού Ν. Ηρακλείου , από τις 16:00 μέχρι τις 18:30.

 Τα χρήματα που συγκεντρώσαμε δόθηκαν στην ΜΕΤΑδραση και συγκεκριμένα στην δραση της Επιτροπειας για τα ασυνόδευτα ανήλικα ! Ελπίζω να το χαρήκατε και εσείς και να συνεχίσετε να βοηθάτε πάντα όπου σας έχουν ανάγκη!   

                                                          Περισσότερες πληροφορίες για την ΜΕΤΑδραση εδω






...
Και αυτή είναι η συνταγή που ακολουθήσαμε: 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου