Λίγα λόγια για μας:
Εμείς οι Οδηγοί αγαπάμε την περιπέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους τόπους και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα. Πάνω από όλα, μας αρέσει η παρέα και το γεγονός ότι αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις δικές μας ιδέες πραγματικότητα! Αν θες να έρθεις κι εσύ στην Ομάδα και να ζήσεις μια ζωή οδηγική, μέσα στην πρόκληση και την περιπέτεια μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955016035 ή στο guidesirakliou@gmail.com

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετοχή στο Marsna Jamborette, Ολλανδία

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 29ης Ιουλίου 2013, όταν 11 Οδηγοί, Μεγάλοι Οδηγοί και Στελέχη από το  Ηράκλειο Αττικής, τη Φιλαδέλφεια και τη Θεσσαλονίκη συναντηθήκαμε στο Αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με σκοπό να ταξιδέψουμε στη διεθνή κατασκήνωση Marsna Jamborette ,στην Ολλανδία
Αρχικά, επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο , με προορισμό τις Βρυξέλλες και έπειτα στο τραίνο όπου σύντομα φτάσαμε στο χώρο της Κατασκήνωσης και μαγεμένοι από τα πανέμορφα τοπία της διαδρομής που είχαμε ήδη ακολουθήσει ήμασταν έτοιμοι για να δούμε την Κατασκήνωση που τόσα είχαμε ακούσει γι' αυτή. Μετά λοιπόν από μια πρώτη γνωριμία με το περιβάλλον στήσαμε τις σκηνές μας. Η αποστολή μας είχε μόλις ξεκινήσει!
Οι πρώτες δυο μέρες ήταν κουραστικές μιας και τόσο η προσαρμογή όσο και η οργάνωση της υποκατασκήνωσής μας έπρεπε να έχουν τελειοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, που όμως τα καταφέραμε  και με το παραπάνω!
Όλες οι υπόλοιπες μέρες πέρασαν γρήγορα…παίζοντας, τραγουδώντας σε ξένες γλώσσες και κάνοντας πρωτότυπα εργαστήρια .Πήγαμε  πορείες (ασυνήθιστα μεγάλες) μέσα σε όμορφα δάση και εντυπωσιακά μονοπάτια. Χορέψαμε σε ξέφρενους ρυθμούς στο πάρτι της κατασκήνωσης και κάναμε καινούργιες φιλίες με Οδηγούς από άλλες χώρες.
Γνωρίσαμε τα γραφικά δρομάκια του Μάαστριχτ, της Χάγης και εξερευνήσαμε το Άμστερνταμ. Όλα κυλούσαν όμορφα...και περνούσαμε τέλεια μέχρι που έφτασε η πυρά λήξης της Κατασκήνωσης και ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Τα δάκρυα και οι αποχαιρετιστήριες αγκαλιές είχαν ήδη αρχίσει από το προηγούμενο βράδυ και κράτησαν έως και λίγα λεπτά αφού αφήσαμε τον κατασκηνωτικό χώρο. Όλες οι Ομάδες σιγά σιγά χωριστήκαμε παίρνοντας ο κάθε ένας το δρόμο της επιστροφής, με μια υπόσχεση όμως! Πως θα ξαναβρεθούμε σε τέσσερα χρόνια ακριβώς. Στην ίδια χώρα. Στην ίδια κατασκήνωση!
Μέχρι τότε όμως θα μας μείνουν όλα αυτά μια υπεροχή ανάμνηση που μόνο ο Οδηγισμός μπορεί να σου προσφέρει.

Έλενα Μαυροπούλου
1η Ομάδα Οδηγών Ηρακλείου Αττικής














 

 Η σημαία της κατασκήνωσης ήρθε από τον ουρανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου