Λίγα λόγια για μας:
Εμείς οι Οδηγοί αγαπάμε την περιπέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους τόπους και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα. Πάνω από όλα, μας αρέσει η παρέα και το γεγονός ότι αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις δικές μας ιδέες πραγματικότητα! Αν θες να έρθεις κι εσύ στην Ομάδα και να ζήσεις μια ζωή οδηγική, μέσα στην πρόκληση και την περιπέτεια μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955016035 ή στο guidesirakliou@gmail.com

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Jumanji, 11-20/7/2013

Όταν χτυπήσουν τα τύμπανα του Jumanji, κανείς δεν έχει επιλογή! Πρέπει να τρέξεις, να ρίξεις τα ζάρια και να δοκιμαστείς! Για να ελευθερωθείς, πρέπει το παιχνίδι να τελειώσει! 

Τι γίνεται όταν οι παλιοί μαθητές του Γυμνασίου του New Jersey, θα έρθουν σε επαφή με κόσμο ύστερα από 20 χρόνια; Οδηγοί από το Τ.Τ. Ηρακλείου Αττικής, το Τ.Τ. Θρακομακεδόνων και το Τ.Τ. Κηφισιάς, βρέθηκαν όλοι μαζί και πέρασαν στον κόσμο του Jumanji. Για 10 μέρες στον απόλυτο κατασκηνωτικό χώρο, ανάμεσα από πλατάνια και αγριοκαστανιές έχοντας έναν και μόνο σκοπό να βοηθήσουν τους παλιούς μαθητές αλλά και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον για να βγουν από το παιχνίδι. Οι δοκιμασίες πολλές και συχνά δύσκολες, η συνεργασία, η φιλία, το θάρρος, η αγάπη για την ενωμοτία ήταν τα συστάτικα για την επίτευξη του στόχου.

“... και θα βρεθώ, θα βρεθώ, θα βρεθώ στο Jumanji, με μεγάλη παρέα”









Δείτε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου