Λίγα λόγια για μας:
Εμείς οι Οδηγοί αγαπάμε την περιπέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους τόπους και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα. Πάνω από όλα, μας αρέσει η παρέα και το γεγονός ότι αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις δικές μας ιδέες πραγματικότητα! Αν θες να έρθεις κι εσύ στην Ομάδα και να ζήσεις μια ζωή οδηγική, μέσα στην πρόκληση και την περιπέτεια μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955016035 ή στο guidesirakliou@gmail.com

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ανοικτή Οδηγική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη μεγάλη ανοικτή Οδηγική εκδήλωση το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου (11:00:14:00), η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Καλούμε όλα τα παιδιά και τους φίλους σας να έρθετε να παίξετε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 80 χρόνια του Σωματείου μας. Θα πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα παιχνιδιών και δραστηριοτήτων για παιδιά από 5 ως 17 ετών. Όλα τα παιδιά θα φύγουν με ένα αναμνηστικό μπαλόνι που θα έχουν ζωγραφίσει!

Μπορείτε να προωθήσετε την πρόσκληση σε φίλους και γνωστούς σας, σε σχολεία και τη γειτονιά σας και όπου πιστεύετε ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τα 80 χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς του Ελληνικού Οδηγισμού!

Χορηγός η εταιρεία Nestle, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή και δημητριακά Honey Cheerios (ατομικές μερίδες) για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες.


Πηγή: http://www.seo.gr/newsdetail.asp?ITMID=3617&LANG=GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου