Λίγα λόγια για μας:
Εμείς οι Οδηγοί αγαπάμε την περιπέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους τόπους και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα. Πάνω από όλα, μας αρέσει η παρέα και το γεγονός ότι αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις δικές μας ιδέες πραγματικότητα! Αν θες να έρθεις κι εσύ στην Ομάδα και να ζήσεις μια ζωή οδηγική, μέσα στην πρόκληση και την περιπέτεια μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955016035 ή στο guidesirakliou@gmail.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Διήμερη εκδρομή στο Φλαμπούρι


Το Τοπικό Τμήμα Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή  των Ομάδων Οδηγών Ν.Ηρακλείου, Ηλιούπολης και Φιλοθέης,«Ψάχνοντας το Πράσινο Πετράδι» στο Φλαμπούρι, 4-5/12/2010.
 «Ο Λούντβιχ φον Κάραγιαν μόλις ανακάλυψε στο μπαούλο του πατέρα του έναν παλιό και πολύτιμο χάρτη, ο οποίος οδηγούσε στα ίχνη του Πράσινου Πετραδιού, γνωστού και ξακουστού από την αρχαιότητα για τις ξεχωριστές του ιδιότητες. Αμέσως οργάνωσε αποστολή ανεύρεσης του πολύτιμου λίθου. Κάλεσε κοντά του τους Εξερευνητές, τους Χαρτογράφους, τους Ορειβάτες, τους Μετεωρολόγους και τους Γεωλόγους με σκοπό να βρουν άμεσα τον πολύτιμο λίθο πριν αυτός πέσει σε λάθος χέρια.
Όλοι, ύστερα από την πρόσκληση του Λούντβιχ, συγκεντρώθηκαν στο βουνό της Πάρνηθας, πέρασαν από την απαραίτητη εκπαίδευση και ωσάν έτοιμοι από καιρό ξεκίνησαν την αναζήτηση. Ευτυχώς γι’ αυτούς τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά. Ακόνισαν τις γνώσεις και τις αισθήσεις τους, πέρασαν ποτάμια, σκαρφάλωσαν βουνά και χαράδρες, ήπιαν μαγικά βοτάνια και στο τέλος ανακάλυψαν το Πράσινο Πετράδι κρυμμένο και θαμμένο στη μέση του πουθενά…»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου